Onderhoud & Revisie

De juiste diagnose

"Heeft u een probleem met uw auto dat geen enkele garage kan oplossen? De Alfa Expert wijst u wél de oorzaak."

Wij zijn in staat om complexe storingen op een effectieve en systematische wijze te onderzoeken. Het resultaat van onze diagnose is een eenduidige vaststelling van de oorzaak van een storing ongeacht of dit een motormanagement, airbag of ABS probleem is.

De Alfa Expert beschikt vanzelfsprekend over de meest recente Alfa Romeo / Fiat / Lancia computer. Met deze computer is al het nodige digitale werk uit te voeren omtrent de boordcomputers van o.a. motor, transmissie, ABS, airbags, instrumentenpaneel en stuurbekrachtiging.

Onderhoud & Reparaties

"Regelmatig onderhoud voorkomt overmatige slijtage en reparaties op een moment dat het u niet goed uitkomt."

Een Alfa Romeo verdient het om onderhouden te worden door een expert. Een expert die weet hoe hij de auto's in technisch "perfecte" conditie kan houden zodat de magie niet verloren gaat. Heeft u vragen over welk onderhoud uw auto nodig heeft, of heeft uw auto een mankement? Maak een afspraak en uw vaste onderhoudsadres zal de Alfa Expert worden!

Algemene Periodieke Keuring (APK)

"Zonder zorgen naar de APK. De Alfa Expert zorgt vooraf dat uw auto helemaal in orde is voor de keuring: geen verrassingen."

Uiteraard kunnen wij de APK voor u verzorgen. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft belangrijk.

Airconditioning

"Slecht werkende airconditioning in uw Alfa Romeo? Grote kans dat het aircosysteem een onderhoudsbeurt nodig heeft."

De airconditioning van uw auto bestaat uit een gesloten systeem waarin onder druk een koudemiddel circuleert. Alle aircosystemen verliezen zo'n 10% koudemiddel per jaar. Door een tekort aan dit koudemiddel neemt de werking van uw airco af. Ook trekt iedere airco bacteriën en schimmels aan, die een nare lucht in uw auto kunnen verspreiden.

Door regelmatige controle blijft uw airco in goede conditie en voorkomt u dat vieze luchtjes zich in uw auto kunnen verspreiden. Het voorkomen van een tekort aan koudemiddel en andere ongewenste situaties is voordeliger dan het verhelpen ervan.

Revisie

"Hoog olieverbruik, een gebroken distributie of een vastgelopen motor?"

Revisie van alle typen motoren en versnellingsbakken. Dankzij de vele jaren kennis kennen wij elk type Alfa Romeo motor en weten we precies wat de zwakke punten zijn en hoe dit vakkundig te verhelpen bij de gereviseerde motor. Neem contact op om meer te weten te komen en om de details door te nemen.

Foto's van motorrevisie

De oude Alfa Expert werkplaats te Soest, binnenkort nieuwe foto's van de nieuwe werkplaats in Soesterberg

U bevindt zich hier: Home Onderhoud & Revisie